از چهار سده پیش تاکنون، آخوندها و شبه آخوندها، بابهره گیری از شماره ۷۲ کشته شدگان کربلا، مردم مارا بیچاره کردند، و خاک کشورمان را به توبره کشاندند.. هم اکنون نیز همین فلسطینی ها باولایت وقیح همکاری مشترک در سرکوبی مردم دارند. کشورهای عربی نیز عموماً باایران و ایرانی همیشه دشمنی داشته اند، وهرگز دست از دشمنی خود بر نخواهند داشت.
نمایندگان جمهوری اسلامی و تازیان مانند کدیور، گنجی، سروش، و بی تردید شماری دیگر که در این لیست ۷۲ نفری شبه صحرای کربلا جای دارد، خرد و شعور ۷۰ میلیون مردم مارا به بازی گرفته اند، و بدنبال جایگزینی و بازسازی جمهوری اسلامی به نام خود، و درراه منافع خود می باشند.
آیا عنوان ۷۲ نفر نه بیشتر، و نه کمتر، وچسباندن خود به ۷۲ تن کشته شدگان کربلا که داستانی مسخ شده و بدون اعتبار تاریخی است، یک فرصت طلبی نیست؟
آیا شرکت آنان در گروه سبز آن هم خوش نشینی در غرب نمی تواند سودجویی و نوعی کیسه دوزی باشد؟
آیا حمایت از اعراب و فلسطینی ها در زمانی که آنان همکاری همه جانبه با جمهوری اسلامی در غار گری کشورمان وکشتار و اختناق مردم دارند، فرصت طلبی و خیانت به کشور نیست؟
آیا در زمانی که جمهوری اسلامی در تنگنا قرار گرفته، و تنها راه نجات خود را تحریک اسرائیل و آمریکا برای یورش نظامی ایران می داند، پشتیبانی از فلسطینی ها که کمترین دوستی و دلبستگی به ما و کشورمان نداشته و ندارند، و همیشه با کشورهای عربی علیه مصالح و خواسته های قانونی ما رای داده اند، خیانت به کشور و مردم ما به شمار نمی آید؟
بنابراین باتوجه به این که ما تاکنون ازاسرائیل دشمنی ندیده ایم، ولی از فلسطینی ها و شماری از کشورهای عربی دشمنی بسیار دیدیم، در شرایط کنونی کوچکترین علاقه به پشتیبانی فلسطینی ها نداریم، و این ۷۲ تن کذایی که برای گول زدن مردم و بقای جمهوری اسلامی در تلاشند، مورد تایید ما نیستند، و آنان را تنها ایرانیانی سودجوی و فرصت طلب می دانیم.
شگفت آور این که این ۷۲ نفر فتو کپی صحرای کربلا عضو انجمن های دفاع از حقوق بشر نیز می باشند. در حقیقت فرصت طلبی از همه طرف.
حال، باید از آنان پرسید برای ۳۱ سال جور، ستم، و جنایت های جمهوری اسلامی که بنا به دستورات اسلام، همان اسلامی که اینان برای آن سنگ به سینه می زنند، تاکنون چه کاری اساسی و مثبت انجام دادند؟
از این روی ما از هم میهنان گرامی درخواست می کنیم به این لیست ۷۲تن برگرفته از کشتگان صحرای کربلا توجه کنند و سرنخ آن را در آینده سیاسی ایران که نمی خواهند مردم به آزادی برسند، دنبال کنید:
این مقاله با امضای ۷۲ تن شهیدان کربلا از دو بخش تشکیل شده، بخش اول آن برای گمراهی مردم که نتوانند هدف اصلی این گروه را شناسایی کرده، تصور کنند که اینان خیلی میهن پرستند. ولی در حقیقت چهره واقعی این افراد در بخش دوم مقاله در مورد فلسطین کاملاً مشخص و آشکار است.
بیانیه ی ۷۲ تن از مدافعان حقوق بشر و فعالین سیاسی درمحکومیت جنایت ارتش اسرائیل و حمایت از جنبش رهایی بخش مردم فلسطین و ایران
حملهی بامداد دوشنبه ۱۰ خرداد ارتش اسرائیل به کشتیهای امدادی که حامل مواد غذایی و درمانی برای مردم ستمدیدهی غزه بودهاند، و کشتار بیرحمانهی چند تن از سرنشینان صلحطلب و غیر نظامی در آبهای بین المللی، بار دیگر سرشت ستیزهگر اشغالگران سرزمینهای فلسطینی را به روشنی تمام نزد مردم جهان آشکار ساخت. جامعهی جهانی نسبت به نقض قوانین بین الملل با انزجار واکنش نشان داده، و بعضی کشورها چنانکه شایسته است سفیران اسرائیل را برای ادای توضیح و ابلاغ اعتراض به دولت متبوعشان احضار کردهاند. اینک وجدانهای بیدار همه جا در همدلی با مردم فلسطین به پا خاسته اند تا ندای حق طلبیشان بر جریده ی روزگار ثبت گردد، و اقدامی باشد در جلوگیری از تداوم بیداد.
جنبش سبز مردم ایران به اقتضای آزادیخواهی و احترام به حقوق اساسی همه ی مردم با نهضتهای رهایی بخش سرتاسر جهان، بخصوص با حرکت آزادی جویانه ی فلسطین همراه و همقدم است، و خشونت ورزی رژیم اشغالگر اسرائیل را با سرکوبگریهای رژیم حاکم بر ایران مشابه می یابد، و هر دو نظام ستم پیشه را تقبیح می کند. هر دو رژیم در به گلوله بستن مردم صلح طلب تردید به خود راه نمی دهند و از خشن ترین روش ها برای نابودی انسان های آزادیخواه استفاده می کنند. هر دو حکومت در پایمال کردن آرای حقیقی شهروندان و بی اعتنایی به داوری جامعهی جهانی گوی سبقت از یکدیگر میربایند.
ما امضا کنندگان این نامه به عنوان جز کوچکی از جنبش سبز مردم ایران، جنگبارگی رژیم اسرائیل و قساوت ارتش آن را محکوم می کنیم، و تلاش مردم ایران برای احقاق آزادیهای مدنی را دوشادوش مقاومت تحسین برانگیز آزادی خواهانه و دموکراسی خواهانه و مبارزه ی دلیرانه ی ملت فلسطین علیه اشغال سرزمین خود پی می گیریم.
امضا کنندگان:
یرواند آبراهامیان، نسرین الماسی،کاوه احسانی، محمد اعظمی، فریبا امینی،بهمن امینی، علی افشاری،عبدالعلی بازرگان، گلبرگ باشی، رضا براهنی، محمد برقعی، مهرزاد بروجردی، سهراب بهداد،مازیار بهروز، آصف بیات، شهرنوش پارسی پور، علی پرسان، فواد تابان، کامران تلطف،نیره توحیدی، مهدی جامی، رامین جهانبگلو، هوشنگ حسن یاری، فاطمه حقیقت جو، مهدی خانبابا تهرانی، بهروز خلیق، حمید دباشی، مصطفی رخ صفت، سعید رضوی فقیه ،حسین زاهدی، فرج سرکوهی، بیژن شاه مرادی، معصومه شفیعی، شهلا صالح پور،احمد صدری، محمود صدری، بهزاد کریمی، کاظم علمداری، رضا علامه زاده، رضا فانی یزدی، مسعود فتحی، منصور فرهنگ، هادی قائمی، حسین قاضیان،فیروز قریشی،مهرانگیز کار، ناصر کاخساز، کاظم کردوانی، علی کشتگر، عبدی کلانتری، حسین کمالی،تقی کیمیایی اسدی،عفت ماهباز، اکبر مهدی، مجتبی مهدوی، اکبر گنجی، مجید محمدی، مهرداد مشایخی، علی اکبر موسوی خوئینی، روزبه میرابراهیمی، علی میرسپاسی،غفور میرزایی، محسن نامجو، ابراهیم نبوی، مهدی نوربخش، شاهین نجفی، فرهاد نعمانی، محمد رضا نیکفر، فرزین وحدت، نادر هاشمی، عطا هودشتیان، محسن یلفانی.