بنا به گزارش سایتِ آفتاب و به نقل از عصر ایران در تاریخ ۲۰ اردی بهشت ۱۳۹۱، وزرای شورای همکاری خلیج فارس پس از یک روز نشست اضطراری در ریاض، دخالت بی جا و پی در پی ایران در کارهای کشورهای عربی منطقه را محکوم کرده، و به رژیم ایران هشدار دادند.
از آن چه این روزنامه به عنوان نمونه می نویسد؛ دولت کویت هفته گذشته با کشف شبکه جاسوسی ایران در آن کشور، ۳ دیپلمات ایرانی را که به مرگ محکوم شده اند، از کشور خود بیرون میکند.
ایجاد شبکه جاسوسی و کارهای تروریستی ایران تنها در کویت نبوده که به بیرون راندن دیپلماتهای آن انجامیده، بلکه در عربستان به طور گسترده، و چند کشور دیگر تا کنون به شرح زیر به اثبات رسیده است:
کارهای تروریستی در عربستان و نسبت به شهروندان آن-
در گذشته و در دوران رژیم پیشین، رابطه سیاسی و دیپلماسی بسیار خوبی میان ایران و عربستان بود. اندکی پس از انقلاب، خمینی بلند پرواز به دنبال گرفتن عربستان و دستیابی بر درآمد سرشار خانه کعبه بود. از این روی، از بام تا شام به بدگویی خاندان آل سعود می پرداخت، و برای بی لیاقت نشان دادن آنها و این که توانایی حفظ و نگهداری حرم خانه کعبه را ندارند، مزدوران او مخفیانه در چمدان مسافرین حج مواد منفجره می گذاشتند تا در عربستان منفجر شده، و آرامش و امنیت منطقه را بر هم زند.
کارهای تروریستی دیگر علیه عربستان، نقشه کشتن سفیر آن کشور و سفیر اسرائیل در آمریکا بود که به نتیجه نرسید. دادن اسلحه به شیعیان یمن در مرز عربستان، برای انجام کاهای تروریستی و شوراندن مردم عربستان، و تحریک و شوراندن شیعیان بحرین علیه شاه آن کشور نیز از شیرین کاری های دیگر رژیم ایران در منطقه است.
یکی دیگر از کارهای شگرف و در حقیقت ضد بشری رژیم ایران، کمک های مالی، نظامی، و امنیتی به بشار اسد برای کشتار مردم سوریه و شرکت مستقیم داشتن در سرکوبی مردم بوده است. در حقیقت کمک به بشار اسد جنایتکاری که هم خود گویا تا کنون ۱۵،۰۰۰ نفر را کشته، و پدرش حافظ اسد نیز در کشتن مردم بیگناه دو دهکده صبرا و شکیلا دست داشته است.
آیا این کینه ورزی های رژیم ملایان علیه همسایگان ایران نمی تواند دلیلی بر جبهه گیری کشورهای عربی کناره خلیج فارس باشد؟. آیا تغییر نام خلیج فارس به خواست کشورهای عربی و سرمایه گذاری امارات در گوگل نمی تواند تلافی و جبران عملکرد غیر قانونی ایران در آنسوی مرزهای خود باشد؟. ادعای جزایر سه گانه چه طور؟، آیا این نیز به دلیل دشمنی ایران با کشورهای عربی نیست؟.
بالا رفتن از دیوار انگلیس چه طور؟. تصور می کنید که روش انگلیس ها فحش و دشنام دادن و لشکر کشی کردن است؟. آیا انگیسی ها مانند آمریکایی ها، آنچنان بی حوصله و کم صبرند که بی درنگ واکنش نشان دهند؟!. خیر، این چنین نیست، مردم و دولت انگلیس بسیار خونسرد و خوددارند. آنهازمانی را پشت سر می گذارند، ولی در لحظه و فرصتی مناسب، زهر خود را می ریزند. گویا اکنون زمان زهرپاشی انگلیس، و تحریک عرب ها علیه ایران رسیده باشد. ادعای مالکیت جزایر سه گانه به وسیله امارات، یکی از این نشانه ها است.
باید دانست که هنوز جای دوری نرفته ایم. زیرا روزنامه ابرار ۲۰ اردی بهشت گزارش می دهد که سران کشورهاى عربى در نشستى در تاریخ ۲۵ اردیبهشت در ریاض بر آنند تا درباره تحولات مهم جهان عرب و ایران مذاکره مى کنند. تصور می کنید، در مورد چه تحولاتی میان خود و ایران گفتگو می کنند؟. امید واریم اگر نماینده ای از ایران می خواهد در این نشست شرکت کند، نخست بخواهد که واژه عربیه را از عنوان شورای خود بردارند.
نکته دیگر این که، رژیم دیکتاتور و نیمه مردمی مبارک، جای خود را به رژیمی دبش مذهبی، و باسابقه تروریستی، به نام اخوان المسلمین داد. یعنی گروه مذهبی که نواب صفوی و خلیل تهماسبی از آدم کش های ایران از محصولات آنند. در این جا تنها یاد آور می شویم نواب صفوی کسی بود که زنده یاد احمد کسروی، نویسنده، و تاریخ نگار بزرگ را در دادگستری هنگام انجام وظیفه به خاک و خون کشاند، و رژیم گذشته، این جنایت بزرگ آنهم درون دادگستری را نادیده گرفته، و به اصطلاح لای سبیل گذاشت.
حال، که رژیم کنونی مصر را شناختید، این را هم بدانید که رژیم ایران، با بی خبری و سر مستی، خود را به دامن این رژیم انداخته، و می خواهد با آن بهترین، و بالاترین روابط دوستانه و دیپلماسی داشته باشد. غافل از این که این رژیم مذهبی، رژیم و مذهب ایران را قبول ندارد و به بازی می گیرد، و به زودی با گرفتن امتیازاتی از ایران، به دنبال افکار پان عربیست ناصر، با عرب های کناره خلیج فارس و عربستان همسنگ و هم دست شده، به پای ما می پیچد و به ریش ما می خندد.
از آنچه گفته شد، وظیفه رژیم ایران آنست که دست از اینگونه آرتیست بازی و آشوب طلبی ها در منطقه و میان همسایگان ایران بردارد. خامنه ای و یا هیچ مقام دیگر، اجازه ندارند خودسرانه و بدون خواست و رضایت همگی مردم ایران، این چنین دشمن تراشی کنند، بیشتر کشورها را علیه ایران و منافع ایران بشورانند، و آینده کشورمان را به خطر اندازند. رژیم ایران ناچار است هرچه زودتر درب دوستی و مودت را با کشورهای همسایه به ویژه عربستان باز کند.
در حال، و در هر شرایط رژیم ایران موظف است برای منافع و یک پارچگی و هویت کامل ایران بایستد. شورای هم آهنگی در عربی به نام؛ مجلس التعاون لدول الخلیج العربیة اعلام شده، این برای مردم ایران قابل قبول نبوده، بلکه توهین و تجاوز به حقوق مردم است. رژیم ایران باید نخست این مسأله را حل کند، و آنگاه نماینده خود را برای آن نشست به عربستان بفرستد. فرستادن نماینده در شورایی که به نام خلیج ع-ر-ب-ی نام گرفته، تف سربالایی است که بر روی سر و صورت خودمان باز می گردد.
در گذشته نیز آقای احمدی نژاد ناشیانه در جلو نقشه ای با نام خلیج ع-ر-ب-ی نشسته بود که کاری بس ضدملی، ضدمردمی، و صد در صد دشمنی و کینه توزی به یکایک مردم ایران بوده، که بعدها به روشی تلاش می کند تا در برنامه مناظره خود با آقای کروبی، آن را جبران کند (۱). بهتر است این گونه اشتباهها را ما هرگز دیگر تکرار نکنیم.
همانگونه که در گذشته یادآور شدیم، باید در رفع اختلاف خود با کشورهای عربی، از کارشناسان و آگاهان با تجربه ایرانی در سراسر گیتی کمک و همکاری گرفته شود. فراموش نشود آنچه را در مالکیت ما است، و در تاریخ نوشته شده نباید به هیچ سازمانی برای نظرخواهی فرستاده شود، و نه رأی گیری به عمل آید. ما باید روابط اخلاقی و معنوی خود را با کشورهای دیگر، به ویژه کشورهای همسایه درست کنیم، ولی باج هم به شغال ندهیم.
آخرین نکته این که؛ اگر رژیم اسلامی نتواند با صلح اندیشی و در عین حال محکم و استوار بودن بر منافع و حقوق ایران، جلو این هرزگی ها را بگیرد، و گوگل ویا هرسازمان دیگر را ناچار به وظیفه شناسی خود کند، در میان مردم ایران، با دست خود گور خود را کنده، و سریع تر از آنچه که می توان تصور کرد به زباله دان تاریخ خواهد رفت.