ما در مقاله های پیشین خود بارها، و بارها پیامد های شوم دخالت رژیم اسلامی در کشورهای دیگر، به ویژه کشورهای همسایه را یاد آور شدیم. بدبختانه این نوشتارها و یادداشت های دیگری در این زمینه از سوی خوانندگان ما جدی گرفته نشده، و مخالفتی از سوی مردم در برابر این بلند پروازی ها نشان داده نشده است!.
۱- دخالت در امر سیاسی یمن- مردم یمن از بودن دیکتاتوری برسرنوشت کشورشان خوشحال نبودند. بنابراین، به دنبال قیام مردم تونس آنها نیز در برابر رژیم دیکتاتور ایستادند. در این میان ناگهان کله و عمامه آخوندهای متجاوز حاکم بر کشورمان پیدا شد. آنان به تحریک شیعیان یمن و تجاوز آنان به خاک عربستان پرداختند. نتیجه این که رژیم عربستان شیعیان را سرکوب نمود، و در وجود آنان، نسبت به کشور ماتم زده ما کینه توزی و دشمنی به وجود آمد.
۲- دخالت در کارهای عربستان- ما در مقاله پیشین به تفصیل در مورد دخالت ایران در عربستان از طمع خامی به دست گرفتن خانه کعبه گرفته تا نقشه کشتن سفیر عربستان در آمریکا به گفتگو پرداختیم. شورای وزیران کشورهای خلیج فارس در نشست خود در ریاض، بازهم به دخالت های ایران در ریاض و منامه اشاره کرده، و شاید بتوان گفت که برای آخرین بار به رژیم ایران هشدار دادند تا از دخالت های خود دست بردارد. دخالت های رژیم ایران در عربستان موجب گردیده که دولت عربستان برای حمله نظامی به ایران، با رژیم های آمریکا و اسرائیل متحد و همسو باشد.
۳- دخالت در امورسیاسی بحرین– رژیم گذشته بر اثر نادانی و خودکامگی، بحرین را که بیشتر جمعیت آن را ایرانی الاصل تشکیل می دهند، بر اثر کینه توزی و روباه گری انگلیس از دست داد. ایران می توانست روابط سیاسی، اقتصادی، توریستی، و فرهنگی بسیار خوبی با دولت و مردم بحرین داشته باشد. ولی از آنجا که رژیم کنونی ایران به دنبال افکار مالیخولیایی خمینی مبنی بر صدور انقلاب و زیر سلطه قرار دادن کشورهای مسلمان است، از آغاز تظاهرات مردم بحرین، با فرستادن جاسوسان، و پخش پول میان شیعیان آن کشور، مردم را علیه شاه آن کشور تحریک نمودند.
سلطان بحرین بارها از گروههای مختلف خواست که بنشینند و با هم مشکلات کشور را بررسی کنند. ولی رهبران شیعیان بحرین که سر به توبره آخوندها و جیب ملت ایران دارند، زیر بار نرفتند و بر دامنه اغتشاش و زد و خورد خود افزودند. سلطان بحرین به ناچار برای کمک دست به دامان عربستان شد، و نیروهای عربستان وارد بحرین شدند. از آنجا که دخالت ایران کماکان ادامه یافت، رژیم عربستان تصمیم گرفت که بحرین را به خاک کشور خود ضمیمه کند. در این تصمیم گیری، کشورهای عربی، انگلیس و آمریکا مخالفتی ندارند. آیا این سیاست کثیف رژیم اسلامی که بحرین را به دامن عربستان انداخته، به نفع کیست؟، ایران، و یا مردم ایرانی الاصل بحرین؟!.
۴- در گذشته یاد آور شدیم که حمله به سفارت انگلیس و از بالا رفتن از دیوار آن، نمی تواند از دید دولت بریتانیای کبیر نادیده گرفته شود. دولت انگلیس مدتها به انتظار می نشیند و در هنگام ضروری زهر پاشی می کند. به نظر می آید که ضمیمه کردن بحرین به عربستان با چراغ سبز دولت انگلیس همراه است.
۵- رژیم ایران در همه جنایت های بشار اسد در سوریه و کشتار بیش از ۱۵۰۰۰ کودک، زن، و مرد بیگناه شریک است. عموم کشورهای جهان به ویژه کشورهای عربی رژیم ایران را از این خونریزی ها تبرئه و جدا نمی دانند. تا آنجا که همکاری رژیم ایران در این خونریزی ها، نفرت همگان را در خاورمیانه و دیگر نقاط جهان به وجود آورده است.
۶- گویا دخالت های رژیم ایران در سیاست کشورهای همسایه تا زمانی که کشورمان را به کلی به باد نداده اند، همچنان ادامه خواهد یافت. در روزنامه خراسان تاریخ سه شنبه ۲۶ اردیبهشت بیانیه ۱۹۰ نماینده مجلس در واکنش تصمیم عربستان به طرح الحاق بحرین به چاپ رسیده است. در این بیانیه هم سوای تحریک مردم بحرین و آتش زدن به دامنه اختلاف میان ایران و کشورهای عربی چیزی نیست. برای آگاهی خوانندگان، بخشی از این بیانیه را در این جا به چاپ می رسانیم:
« مردم متدین و غیور بحرین به ویژه علما، جوانان و شیرزنان بحرینی در طول ۱۵ ماه گذشته نشان دادند که غیرت اسلامی، عرق ملی، مشتهای گره کرده و فریادهای ا…اکبر آنها از همه قدرتهای مهاجم و نیروهای اشغالگر به ویژه عربستان سعودی برتر است و خون پاک شهدای بحرینی بر شمشیرهای تاخته مهاجمان پیروز است و برهان واضح این واقعیت شکست نیروهای مهاجم سپر جزیره، مزدورانی که از پاکستان به این کشور رفتهاند و همه کسانیاند که برای سرکوب این مردم مظلوم به بحرین هجوم آوردهاند، دهها نفر را شهید کردند، صدها نفر را مجروح نمودند و هزاران نفر را به زندان افکندند ولی نتوانستند قامت بلند مردم غیور بحرین را خم کنند و اراده پولادین آنها را بشکنند».
« امروز عربستان پس از این شکست فضاحت بار تصمیم گرفته است در اجلاس سران شورای همکاری خلیج فارس بحرین را به عنوان یک کشور مستقل اسلامی- عربی عضو سازمان ملل با عربستان متحد نمایند. عربستان و حکام بحرین بدانند این اقدام نابخردانه بدون تردید مردم بحرین را منسجمتر و متحدتر از گذشته در مقابل اشغالگران قرار خواهد داد و بحران بحرین را به عربستان منتقل خواهد کرد و منطقه را به سوی ناآرامی بیشتر سوق خواهد داد ….»>
خوانندگان ما ملاحظه می کنید که سرتاسر این نوشته بوی جنگ و خون و نفرت می دهد. این بیانیه بسیار تحریک آمیز و خصومت آور می تواند به تنهایی همه اعراب را علیه ایران، ایرانی که خود را مسلمان می داند ولی از دید کشورهای اسلامی یک کشور کافری است که از دین اسلام به کنار رفته است، در یک صف و یک ستون قرار دهد.
آیا این ها نمایندگان ملتند، و یا دشمن سرسخت مردم و کشور ایران؟. نمایندگان به جای آن که سفیران حسن نیت بوده، گروه هایی از خود برگزینند که به عربستان و کشورهای دیگر عربی رفته، ضمن دلجویی و ابراز آمادگی همکاری آنان، از هرگونه دور جستن و جدایی آنان جلو گیری کند، این چنین بی خردانه طبل جنگ می زنند و کشورهایی که می توانند دوست و همکاران خوبی برایمان باشند، به دشمنانی سوگند خورده بدل می سازند.
باید دید این چه وزیر امورخارجه ای ما داریم که راه عقلی و خردمندانه روبرو شدن با اینگونه دشواری ها را به نمایندگان کوته فکر و نا آگاه گوشزد نمی کند؟. البته از آن جا که همه سیاست مملکت زیر دستار خامنه ای خودکامه است، نمایندگان هم برای خوش آمد گویی به او است که چنین ناشیانه گز نکرده پاره می کنند.