به راستی خاتمی به دنبال چیست؟ در تازه ترین اظهارنظر محمدرضا تابش در مصاحبه با سایت فارس از اعلام آمادگی خاتمی برای عذرخواهی از نظام ! سخن به میان آمده است.(تابش، نماینده اردکان در مجلس، خواهرزاده خاتمی است و نقش سخنگوی غیر رسمی او را ایفا می کند.)
این برای اولین بار نیست که خاتمی برای حفظ نظام محبوبش و بازگشت به قدرت چنین سخنانی می گوید. پیشتر نیز او خواستار بخشش و عفو رهبری شده بود. خاتمی، حتی برای اثبات وفاداری خود به حکومت، در روز انتخابات فرمایشی مجلس نهم، رای خود را به صندوق انداخت که با انتقادات گسترده محافل گوناگون و حتی گروهی از اصلاح طلبان همراه شد.
خاتمی به عنوان لیدر اصلاح طلبان همواره بر فعالیت درون نظام اسلامی تاکید کرده و با براندازان خط کشی می کند. جنبش سبز را یک حرکت اصلاح طلبانه می داند و آرزوی او بازگشت و احیای دوران طلایی امام است. وی در دوران ریاست جمهوری خود با ژست های روشنفکری و دَم از صلح و گفتگوی تمدن ها زدن، موجب گمراهی عده زیادی از مردم ایران و سران کشورهای غربی شد.
اما حقیقت و خواست درونی این فرد چیز دیگری است؛ با نگاهی به فعالیت ها و سخنان خاتمی پس از ظهور جنبش سبز به این نکته بر می خوریم که وی بیش از آن که به فکر حقوق نادیده گرفته شده مردم باشد، به فکر حفظ نظام و دلجویی از رهبر است. پرسشهایی اساسی که در اینجا مطرح می شود،برای ثبت در تاریخ است.
پرسش ابتدایی من این است که خاتمی چگونه نادیده گرفته شدن حق این ملت توسط حکومت محبوبش در این سی و چهار سال را ندیده است؟ نقش خاتمی در جنایات دوران حیات این رژیم چه بوده است؟ به هر روی ، سرکوب قیام دانشجویی در دوران ریاست جمهوری او اتفاق افتاده است. بی اعتنایی و پشت کردن او به خواسته های دانشجویان در هجده تیر هفتاد و هشت، هیچگاه از خاطره دانشجویان آن زمان پاک نخواهد شد.
آقای خاتمی! خون های پاک ریخته شده جوانان توسط این حکومت جنایتکار را به چه بهایی فروخته اید؟ واقعاً کسب قدرت برای شما این قدر لذت بخش است که باز هم برای تصاحب آن نقشه می کشید؟ حقیقتاً خون سهراب ها و نداهای این سرزمین برای شما این قدر کم ارزش است؟
این را به یاد داشته باشید که شما مهره ای سوخته، هم برای رژیم و هم برای مردم هستید. آقای خاتمی! روز انتخابات مجلس با رای خود، به مردم دهن کجی فرمودید. مردم، دیگر گول لبخندهای زیرکانه شما را نخواهند خورد. خاتمی به عنوان یار ذخیره نظام، همواره به عنوان مانعی بر سر راه آزادی خواهان واقعی وطن قرار گرفته است.
با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری، قصد او از انجام سخنرانی های متعدد چیست؟ گرم کردن تنور انتخابات به سود کیست؟ جریان اصلاح طلبی سوپاپ اطمینان رژیم است. این را یادمان باشد که اصلاح طلبان هیچ گاه از منافعی که در این نظام به دست آورده اند، چشم پوشی نخواهند کرد.
امید بستن به این جریان، تنها کمک به این رژیم خواهد کرد. جریان اصلاحات به راستی یکی از بزرگترین موانع اتحاد آزادی خواهان راستین است. مردم در سال هفتاد و شش، با هزاران امید و آرزو، اصلاحات را برگزیدند. اما اعمال و فعالیت های این جریان، به راستی مردم را نا امید کرد و با افتادن پرده از سیمای این جریان، مردم بیش از پیش با ماهیت این فرقه آشنا شدند.
جنبش سبز تبلور اراده مردم در حرکت به سوی آزادی خواهی بود. با نگاهی به شعارهای سرداده شده در تظاهرات مردم در روزهای ظهور جنبش می بینیم که حرکت مردم فراتر از اصلاحات بود. مردم خواستار آزادی و دموکراسی بوده و هستند و این چیزی فراتر از خواست اصلاح طلبی که بازگشت به دوران طلایی امام، رویای شان است، می باشد.
آقای خاتمی، کاش کمی از شرف و غیرت میرحسین در شما وجود داشت. با آن که مخالف تفکرات موسوی هستم، اما شجاعت او را در مقابل حاکمیت می ستایم. شما بعد از حبس خانگی موسوی و کروبی چه کردید؟ جز حرف از آزادی آن ها، آیا کار عملی هم انجام دادید؟ تنها کار عملی شما، انداختن رای در صندق و زدن مهر تایید بر جنایات این رژیم بود.
در حالی که هزاران نفر از جوانان این وطن در زندان های این رژیم هستند، شما از چه کسی می خواهید عذرخواهی کنید؟ عذر خواهی از نظام! چه خوب است که شما از پیشگاه این ملت به خاطر خیانت هایتان به جنبش آزادی خواهانه مردم عذرخواهی کنید.