تیر اندازی به دختر نوجوان در اتوبوس
سه شنبه گذشته،اتوبوسی در شهر مینگورا پاکستان در حرکت بود. اتوبوسی که دانش آموزان را از دبیرستان به خانه هایشان میبرد. در نزدیکی مسیر اتوبوس همهمه و غریو شادی دانش آموزان تا مسافتی در فضا می پیچید. ناگهان اتوبوس ایستاد و صدای کشیده شدن ترمز آن مردم گوشه و کنار را متوجه ساخت. علت این ایستادن ناگهانی چه می توانست باشد؟. با یک نگاه از فاصله ای با اتوبوس دو نفر تفنگ به دست دیده شدند که از درب اتوبوس بالا رفتند و لحظه ای بعد، صدای سه تیر به گوش رسید و به دنبال آن دخترکی بر زمین در غلتید و دو دختر دیگر زخمی شدند.
دخترکی که آماج تیر اندازی دونفر قرار گرفت، کیست؟
این دخترک غرقه به خون، کسی جز ملاله یوسف زی نبود. دختر ۱۴ ساله ای که به انتقاد از رفتار زن ستیزی طالبان می پرداخت. زیرا طالبان از دوسال پیش که منطقه سوات را به اشغال خود در آورده، زندگی را برای زنان جهنم ساخته، و مانع تحصیل دختران آن منطقه شده است. از این روی، ملاله نوجوان از دو سال پیش تاکنون، با ساختن وبلاگ، پخش نوشته ها، و فرستادن آنها به جاهای گوناگون مانند بی بی سی اردو، به انتقاد و خرده گیری طالبان پرداخت. نوشته های انتقادی این دختر در سطح بین المللی تاکنون بازتاب بسیار خوبی داشته، و جوایزی را برای ملاله به ارمغان آورده است.
در این ویدیو با ملاله گفتگو می شود و او روش مبارزه خود را بیان می کند.
ندای پاکستان چرا و از چه زمان تصمیم به انتقاد از طالبان گرفت؟
ملاله می گوید: ” از این که پیکر انسان ها را در منطقه سوات آویزان شده می دیدم، به وحشت افتادم. همچنین، تصمیم طالبان که دختران نباید به مدرسه روند، برای من یک تکان روحی و روانی بود. از این روی، بر آن شدم تا در برابر این نیروی واپسگرا بایستم”.
تیر اندازان چه کسانی بودند؟
آنها مزدوران طالبان، و سربازان اسلام بودند که هدفشان در راه الله مدینه جز زجر و شکنجه دادن زنان و دختران، کشتن دیگر باوران، غارت اموال آنان، و تجاوز به ناموسشان چیز دیگری نیست. تجربه های تلخ و ضد بشری که ۱۴۰۰ سال است مردمان کشورما هم به خوبی داشته اند، و طعم تلخ آن را نیز چشیده اند. جنایت علیه زنان بنا به دستور اسلام، هر روز در نقطه ای از جهان اسلام، انجام می شود، و برای آن حد و حصری وجود ندارد. ولی اینبار دست اسلام برای کشتن دخترک نوجوان، از آستین طالبان بیرون آمد.
جنایتی که قربانی آن دختری نوجوان بدون هیچگونه دفاعی، و به دست دو گردن کلفت قلدر، خون آشام و تفنگ به دست انجام شود چگونه جنایتی می تواند باشد؟. بی تردید جنایتی دهشتناک، و فراموش نشدنی. بدبختانه کشورهایی مانند پاکستان، و افغانستان قلمرو و کانون نشو نمای جنایتکاران است. طالبان گروه خون آشامی است که قوانین ضد بشری اسلام را تا کنون در منطقه پیاده کرده است. قوانینی که محمدابن عبدالله نخست در مدینه به وجود آورد و جانشینان او آن را جهانی ساختند. نمونه این جنایت در ایران، کشتن ندا آقا سلطان به وسیله قداره کشان مجتبی خامنه ای طالبان ایران در دو سال پیش بود.
هرگونه انتقاد و سرزنش برای رخ دادن اینگونه جنایتها که همگی پدیده و نتیجه کاربرد قوانین ضد انسانی اسلام است، در شرایط کنونی بر می گردد به دولت های غربی به ویژه آمریکا که طالبان و گروه القاعده را در منطقه به وجود آوردند، و دیگر کمک های مالی و معنوی عربستان سعودی است که در پرورش جنایتکاران پاکستان نقش اساسی داشته اند.
در این ویدیو واکنش گسترده مردم پاکستان نسبت به این جنایت اسلامی را می بینید.
پیامد این جنایت چه بود؟
پس از انجام این جنایت هولناک، مردم اسیر و دربند طالبان پاکستان از هرگوشه و کنار بپا خاستند و تظاهراتی گسترده در سرتاسر پاکستان به راه انداختند. آنچنان این اعتراض های ملی و مردمی آنچنان شدید و کوبنده بود که اهمیت و ابعاد این وحشیگری اسلامی جهانی را در برگرفت. وجدان های به خواب رفته را بیدار کرد و شمشیر عربده کشان و آدم کشان را غلاف نمود.
سرانجام ندای پاکستان به کجا انجامید؟
ملاله و یا ندای پاکستان آش و لاش نخست در بیمارستان پاکستان مورد معالجه اولیه قرار گرفت. دولت بریتانیا که خود در همه جنایت ها و سودجویی ها همیشه شرکت و سهم داشته است، وجدان از دست رفته خود را دوباره باز یافت و برای معالجه کامل و جلوگیری از مرگ ندای جوان، او را به بیمارستان نوساز و مجهز مصدومین ارتش در جنگ به برمینگهام انگلستان منتقل نمودند. خوشبختانه ندای پاکستان برخلاف ندای ایران، از دست جنایتکاران جان به در برده، و امید بازگشت وی به زندگی طبیعی بسیار زیاد است.