چندیست که اصلاح طلبان با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری، برای تبلیغ های انتخاباتی و زمینه و ظاهرسازی، دست به دامان زنان اهل بیت شده اند. نعیمه اشراقی یکی از این مبلغین سیاسی برای کاندیدا شدن سید حسن خمینی نوه دیگر خمینی است. وی از سال گذشته مصاحبه های جنجالی درباره مخالفت با حجاب اجباری و آرمان های منتصب به آیت الله خمینی، انجام داده. وی در آخرین اظهار نظر خود در مورد انتخابات اعلام داشته، بهترین گزینه برای ریاست جمهوری سید حسن خمینی می باشد. این مقاله در اعتراض به کتمان و تحریف حقایق تاریخی توسط خانم اشراقی، نگاشته شده است.
نعیمه اشراقی کیست؟
نعیمه اشراقی، نوه دختری آیت الله خمینی و خواهر زن محمدرضا خاتمی دبیرکل حزب منحله مشارکت است. وی مهندس پتروشیمی و کارشناس ارشد صنایع از دانشگاه امیرکبیراست و معاونت مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت خدمات مهندسی نفت کیش نیز برعهده دارد البته ایشان هرگز از داشتن سهمیه احتمالی برای امتحان کنکور و پارتی های حکومتی برای اشتغال به کارش، صحبتی به میان نمی آورد.
خانم اشراقی در سال گذشته در مصاحبه ای نظرات خود و پدربزرگ خود را در مورد حجاب اجباری اظهار داشت(۱). وی همچنین با روزنامه دیلی تگراف مصاحبه ای برگزار کرد که در آن آرمان های خمینی و شرایط امروز حکومت اسلامی را مقایسه نمود(۲).
اظهار نظرهای خانم اشراقی در بسیاری از موردها، جالب ولی در عین حال، به دلیل پرده پوشی و سرپوش گذاشتن بر روی حقیقت ها، تأسف انگیز است. به ویژه گفتاروی در مورد آرمان و آرزوهای پدربزرگش که یکی از بزرگترین دروغ پردازان، جنایتکاران، و شنیع ترین دیکتاتورهای مذهبی در تاریخ جهان به شمار می رود، به هیچ روی با حقایق و وقایع ثبت شده تاریخی همآهنگی و هم خوانی ندارد.
اصلیت خمینی
روح الله خمینی مظهر یکی از بزرگرین مغلطه گران و دروغ پردازان تاریخ بشریت است. خمینی هندی زاده ای بود که در کودکی با خانواده خود به ایران مهاجرت کرد. تحصیلات حوزوی را فراگرفت و بنیانگزار حکومت فاشیست اسلامی در ایران و مروج آن در تمام جهان شد. به گزارش دکتر عباس میلانی تایید هندی زاده بودن خمینی توسط آیت الله پسندیده برادر خمینی تایید شده است. (۳)
خمینی پس از ۴ ماه رسیدن به قدرت، دیکتاتوری فاشیستی خود را اعلام می کند. ویدیو را ببینید که آیا می توان تفاوتی میان هیتلر و خمینی یافت؟!.
مغالطه، عوام فریبی و تقیه قبل از انقلاب
آیت الله خمینی کاملا تقیه و مردم فریبی را در گفتار و رفتار خود، پیش از به قدرت رسیدن رعایت کرد. وی در سخنرانی های پیش از پیروزی انقلاب با همه گروه ها و احزاب مخالف همدردی و همراهی نمود و همواره از تک حزبی بودن (حزب رستاخیز) و سانسور سیاسی، شکنجه و اعدام زندانیان سیاسی و…در حکومت پهلوی انتقاد می نمود.
خمینی سلطنت و حکومت تک فردی را دیکتاتوری می نامید و حکومت اسلامی و اسلام را دینی صلح جویانه و آزادی خواه می نامید. او هرگونه قدرت گرفتن روحانیون را در حکومت آینده ایران منتفی می دانست و حقوق بشر را برای معترضین به سیاست های حکومتی خواهان بود(۴). اولین سخنرانی او در گورستان بهشت زهرا پس از بازگشت به ایران وعده های دروغین آب و برق و خانه مجانی و …بود (۵).
خمینی کسانی که به دنبال دموکراسی بودند و واژه اسلامی را در کنار جمهوری نمی خواستند، خائن نامید. او گفت:” جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کمتر، و نه یک کلمه بیشتر”.
خمینی پس از رسیدن به قدرت، برخلاف همه اظهارات خود یکی از مخوفترین حکومت های سلطنت اسلامی را پایه نهاد و نام شاه را به ولایت فقیه تغییر داد. وی حتی بهترین و با ارزش ترین دست آوردهای اجتماعی و مدرن حکومت پهلوی را پایمال کرد، و ایران را به قعر باتلاق زندانی با قوانین قرون وسطایی دوران جاهلی در ۱۴۰۰ سال پیش فرو برد (۶).
روح الله خمینی بزرگترین مخالف مدرنیته
دکتر عباس میلانی در مصاحبه با صدای امریکا، اصلی ترین کار آیت الله خمینی را چنین شرح می دهد:
” مهمترین نظریه مخالفت با مشروطیت را شیخ فضل الله نوری در قالب مفهوم مشروعیت صورت بندی کرد. وی تنها آخوندی بود که آیت الله های زمان، فتوا به قتل او دادند.
خمینی از لحاظ تاریخی، نظریات شیخ فضل الله نوری را مطرح کرد و مشروعیت بخشید و قدرت قانونی به این نظریات داد. او برخلاف فتوای همه آیت الله هایی که در زمان گذشته این خط فکری نظریات شیخ فضل الله نوری را در سال ۱۹۰۰ مردود اعلام نموده، و او را به مرگ محکوم کرده بودند، حکومتی مشروعه بر همین اساس بر پا کرد. بنابراین، بزرگترین معارضه با تجدد (مدرنیته) را میتوان در افکار و گفتار خمینی مشاهده نمود.” (۳)
آقای مسعود صدر با چگامه ای زیبا، کلاهبرداری و دروغگویی خمینی در گول زدن ارتشی ها و مردمان فقیر و مستمند را بیان می کند. ویدیویی که حقیقت تلخی از تاریخ کنونی ما است.
روح الله خمینی با حجاب اجباری مخالف بود؟
نعیمه اشراقی در مصاحبه با سایت جماران، نظرات پدربزرگ خود را درباره حجاب چنین بیان می کند؛ “خیلی ظالمانه است که به امام نسبت بدهیم که نظرات ایشان قبل از انقلاب، یا در بحبوحه انقلاب و بعد از انقلاب، در مورد حجاب تغییر کرده است. امام زمانی که به رهبری انقلاب رسیدند با قبلش هیچ تفاوتی نکردند؛ نه رفتارشان، نه نظراتشان، نه زندگی شان و … . نمیتوانیم بگوییم که امام، قبل از انقلاب خواستند با دل مردم راه بیایند و پس از انقلاب، حجاب را اجباری کردند. اجباری شدن حجاب در کشور ما، نتیجه تصویب قانونی است که در مجلس انجام شد. امام نسبت به هیچ مسئلهای، از جمله حجاب، با خشونت بر خورد نمیکردند. در پاریس بلوز و دامنی تنم بود و روسری بر سر داشتم، امام فرمودند حجاب کاملی است و ….”. (۱)
متاسفانه نوه امام یا به عادت به ارث رسیده از پدربزرگش به دروغگویی و ماله کشی پرداخته، و یا حافظه تاریخی خود را از دست داده است. به این خانم توصیه می شود پیش از اظهار نظر در هر موردی، ابتدا چند کتاب تاریخی و آنچه در مورد کلک و دروغ گویی خمینی تاکنون نوشته و گفته شده، بخواند و یا چند دقیقه در اینترنت جستجو کنند.
دورویی خمینی در مورد مسئله حجاب
پیش از پیروزی انقلاب، خمینی در مصاحبه ای با روزنامه السفیر فرانسه در بهمن سال ۱۳۵۷ گفت :
“زن مسلمان به دلیل تربیت اسلامی خودش پوشش چادر را انتخاب کرده اما در آینده زنان آزاد خواهند بود که در اینباره خودشان تصمیم بگیرند”. اما درست یک ماه بعد از پیروزی انقلاب، خمینی نظرش را تغییر داد و در سخنرانی خود در مدرسه رفاه با انتقاد از دولت مهدی بزرگان گفت:
“در وزارتخانه اسلامی نباید معصیت بشود. در وزارتخانه های اسلامی نباید زنان لخت بیایند. زن ها بروند اما با حجاب باشند. مانعی ندارد بروند کار کنند لاکن با حجاب شرعی باشند.”
پس ازانقلاب ، نظام تازه تاسیس جمهوری اسلامی با اجباری شدن حجاب، مخالفت برخی صاحب نظران و بسیاری از مردم را برانگیخت. به عنوان نمونه؛ زنان آزادی خواه در مخالفت با حجاب اجباری تظاهراتی کردند که اولین تظاهرات اعتراضی گسترده به قوانین حکومت نوپای اسلامی بود. همچنین انتقاد و موضع گیری آیت الله محمود طالقانی، بر علیه اعلام اجباری شدن پوشش سر برای زنان در ادارات دولتی توسط روح الله خمینی از جمله این اعتراضات محسوب می شود.
خمینی پشیمان شده بود که چرا قلم ها را نشکسته، احزاب را ممنوع اعلام ننموده، و حال می خواهد حزب الله را به وجود آورد.
مخالفت آیت الله طالقانی در مورد اجباری شدن حجاب
تیتر و مقاله فراموش نشدنی روزنامهٔ اطلاعات به نقل از آیت الله طالقانی که سبب شد، خمینی برای مدت زمانی در مورد اجباری کردن حجاب عقب نشینی کند. این یکی از خواندنی ترین حقایق تاریخی و سند هشدار و هراس برخی از مذهبیون چون طالقانی، به تندروی های خمینی و سیاست اسلام طالبانی اوست. وی در شماره ۲۰ اسفند ۱۳۵۷ نوشت:
“حتی برای زن های مسلمان هم در حجاب اجباری نیست چه برسد به اقلیت های مذهبی…ما نمی گوییم زنها به ادارات نروند و هیچ کس هم نمیگوید…زنان عضو فعال اجتماع ما هستند…اسلام و قرآن و مراجع دین میخواهند شخصیت زن حفظ شود … هیچ اجباری هم در کار نیست. مگر در دهات ما از صدر اسلام تا کنون زنان ما چگونه زندگی می کردند؟ .مگر چادر می پوشیدند؟ … کی در این راهپیمایی ها زنان ما را مجبور کرده که با حجاب یا بی حجاب بیایند؟ اینها خودشان احساس مسئولیت کردند. اما حالا اینکه روسری سر کنند یا نکنند باز هم هیچکس در آن اجباری نکرده است. کیهان ۲۰ اسفند ۱۳۵۷» (۷)
در سال ۱۳۵۹ که مذهبیون قدرت بیشتری در دست داشتند و روزنامه ها و تلویزیون کاملا به دست آنها اداره میشد، خمینی در سخنرانی تندی به دولت هشدار داد و ۱۰ روز فرصت داد که مظاهر شاهنشاهی را از ادارات پاک کند. دولت آرم های شاهنشاهی را از سربرگ ادارات پاک کرد و همچنین رعایت حجاب اجباری را برای کارمندان الزامی دانست.
از آن پس دادگاه های انقلاب به رسیدگی به حکم زنانی که از پوشیدن حجاب سر باززده یا حجاب کامل اسلامی نداشتند، پرداختند. سپس حکومت تنها انتخاب لباس زنان را با تعریف حجاب؛ یعنی پوشیدن چادر یا مانتوهای بلند، روسری و جوراب های ضخیم در جامعه قابل قبول دانست. در سال ۱۳۶۳ مجلس شورای اسلامی، قانون مجازات ۷۴ ضربه شلاق را برای عدم رعایت حجاب اسلامی تعیین کرد. (۸)
خمینی دیوانه ای زنجیری و از بند گسیخته
متاسفانه به دلیل سکوت بسیاری نویسندگان، منتقدین و روشنفکران عصر ما، در مقابل هجو حقایق خانم نعیمه اشراقی درباره روح الله خمینی در مصاحبه با سایت جمکران، وی در مصاحبه بعدی خود با دیلی تگراف پای دروغپردازی را فراتر نهاده و حقایق تاریخی بیشتری را تحریف کرد. بدین سبب وظیفه نگارنده بر آن شد که سکوت را جایز ندانسته و افکار و اعمال منحوس پدربزرگش را به ایشان یادآوری کنم. خانم اشراقی در متنی که خودش منتشر نمود، خمینی را مردی آزادی خواه، متعادل برای برقراری عدالت خوانده است.
روح الله خمینی یک جنایتکار و بیمار جنسی بود
ماله کشی بر جنایات مذهبی و تاریخی بی اثر است. حقیقت این است که روح الله خمینی یک بیمار جنسی و یک جنایتکار بر علیه بشریت بود. خمینی یک دیکتاتور خونخوار و تشنه قدرت بود. او مردم فریبی بود که با وعده آزادی و رفاه بیشتر اجتماعی و ناسیونالیسم ایرانی بر ضد قدرت های خارجی، ندای اتحاد همه احزاب سیاسی سرکوب شده و مورد ظلم و ستم قرار گرفته در دوره پهلوی را سر داد. و پس از پیروزی انقلاب همه این احزاب را قتل عام کرد.
خمینی جنایتکاریست که در زمان حکومتش به دختران باکره پیش از اعدام تجاوز کردند. زنان با تصویب قانون چند همسری به برده داری گرفته شدند. روسپیگری شرعی یا صیغه شیعی از زمان او قانونی شد. حجاب اجباری توسط او و به جرمی برای شکنجه ها، زندانی شدن، تجاوز اعدام و حتی سنت شوم مذهبی اعدام به دلیل —هتک حرمت جامعه و شلاق به دلیل بدحجابی پایه گذاری شد. و …. اعدام های فله ای از زمان حکومت او باب شد.
دستگیری و زندانی کردن و حتی قتل عام مخالفین و روزنامه نگران از سخنرانی ها و فتواهای جنایتکارانه خمینی بود. او فتوا و دستور کشیدن خون زندانیان را پیش از اعدام صادر کرد!. جنایت مخوف و غیرقابل باوری که هنوز در زندان های ایران رایج است. با این تفاوت که امروز اعضای بدن زندانیان را پیش از اعدام بیرون کشیده و به فروش می رسانند و حتی به گفته شاهدان دلیل اعدام بسیاری از زندانیان همین بیرون کشیدن اعضای بدنشان می باشد.
رساله خمینی
رساله خمینی یکی از کثیف ترین و وقیح ترین کتاب های نوشته شده به دست یک جنایتکار بیمار جنسی است که خود را رهبر مذهبی و حکومتی معرفی می کند. خمینی قوانین تجاوز و پاره کرده آلات جنسی زنان و دختران و احکام ابلهانه و خرافی برای اینگونه خشونت های جنسی را با چنان آرامش و دقت و بدون هیچ جرم سنگینی توضیح می دهد که خواننده صد در صد به سالم نبودن سلامت روان این فرد پی می برد، او حتی فتوای حلال بودن دستمالی نوزادان دختر را صادر می کند !.
رساله خمینی سطح فکر مذهبیون حوزه علمیه و دروس آنرا کاملا مشخص می سازد، احکامی چون تجاوز به حیوانات و… هر انسان خردگرایی را به این تفکر وامی دارد که آیا به راستی حوزه هایی با جمعی طلبه بیکار که همه در حجره های مردانه با یکدیگر بدون حضور هیچ زنی به دلیل نیفتادن در گناه زندگی می کنند، نباید به تیمارستان های بیماران روانی خطرناک تبدیل شود؟! . زیرا که تنها علاقه این افراد احکام بسیار نفرت انگیز فساد و فحشا در این سطح بسیار شگفت انگیز می باشد و در پایان ایشان صادر کنندگان احکامی چون قطع دست و پا، سنگسار، شلاق، اعدام و دامن زدن جنایت در جامعه هستند.
کلام آخر
خانم نعیمه اشراقی؛ ملت ایران با آغوش باز از افرادی که به خطای خود یا خانواده خود پی برده از حکومت اسلامی روی برگرداند و به جمع منتقدین آن بپیوندند، با دو شرط استقبال می کنند. . شرط نخست: پیشینه قتل عام، شکنجه و تجاوز مردم را در کارنامه خود نداشته باشند ، و شرط دوم آن که: مانند شما به ماله کشی مذهبی و تاریخی بر شکنجه ها، اجساد، زندانیان و…نپردازند.
در دوره پدربزرگ شما، وحشتناک ترین و ظالمانه ترین قوانین زن ستیز و ظالمانه برای مردم ایران تصویب شد. شرافت و شرم، خصایص والای انسانی هستند که امیدوارم شما نیز چون پدربزرگتان از آن بی بهره نمانده باشید و از دروغگویی و تحریف حقایق دست بردارید. زیرا که هرازگاه نویسنده ای بی باک در گذر زمان از شما خواهد پرسید: “براستی پدربزرگ شما که فتوای دستمالی نوزادان دختر را صادر کرده و شما اینگونه از او دفاع می کنید، آیا هرگز بر طبق فتوای خود، در کودکی بدن شما را لمس کرده است؟.
با این احتمال که بیاد نیاوردن خاطرات زمان نوزادی شما، دلیل قطعی بر اتفاق نیفتادن این تجاوزات نخواهد بود!.” در پایان از شما می پرسم آیا هنوز حامل پیام بشارت دهنده دیگری از امام خمینی برای خانواده های زنان و دختران زندانی و مورد تجاوز قرار گرفته پیش از اعدام، و زنان و مردان سنگسار شده، و خانواده ها و فرزندان آنان هستید؟!، و اگر انتظار اینگونه نبش قبر تفکرات و اعمال پدربزرگتان را نداشتید، آیا پیش از اظهار این سخنان بدور از حقیقت، هرگز مقاله ای را که خطاب به حسن خمینی نوشته شده بود، نخوانده بودید؟ لطفا پیش از حرف زدن کمی تامل کنید. شاید برخی از عقاید شما قابل تامل و محترم باشد. ولی تاریخ شهادتی روشن بر دیکتاتوری، خودکامگی، دروغگویی، عوامفریبی و جنایات بیشمار پدربزرگتان است!.
بن مایه ها:
امام با حجاب با خشونت برخورد نمی کرد (۱)
(Ayatollah Khomeini’s pro-democracy granddaughter: I fear arrest (۲
خمینی واقعا یک هندی زاده بود : دکتر عباس میلانی (۳)
عوام فریبی خمینی قبل از انقلاب (۴)
وعده های دروغین خمینی در سخنرانی بهشت زهرا (۵)
خمینی:آزادی بخواهید پوستتان را می کنیم (۶)
گزارش تلویزیون من و تو (۸)
گزارش تلویزیون من و تو (۹)