خیزش و قیام زنان علیه قوانین ارتجاعی اسلامی
زنان در جهان اسلام اسیر و دربند قوانین ضد انسانی شریعت و دکانداران دینند. بدبختانه سکوت زنان، در این کشورها، همیشه نشانه رضایت آنان بوده و به جامعه اجازه داده تا ستمگری و ظلم بیکران خود را بر آنان که نیمی ازجمعیت را تشکیل می دهند، تحمیل و هموار کنند. در میان همه زنان، گهگاهی بانویی دلاور و مبارز دیده می شود که غران و خروشان، در برابر این بی عدالتی ها به پای می خیزد، و با قوانین کذایی دین و اهریمنان دکاندار آن به چالش می پردازد. از میان این سالار زنان، می توان چند نمونه را نام برد:
۱- طاهره قرة العین
این بانوی فداکار، در زمان دیکتاتوری ناصرالدین شاه به پا خاست، و پس از مبارزات طولانی به دست دژخیمان اسلامی و مزدوران حکومتی به طرز غیر انسانی کشته شد.
۲- لخت شدن دختر جوان مصری
به دنبال سرنگونی مبارک و روی کار آمدن حکومت اسلامی علیا ماجده المهدی دختر جوان مصری به عنوان اعتراض به پایمال شدن حقوق زنان، جامه از تن بر درید و در میدان التحریر اعتراض خود را با نشان دادن بدن لخت خود به جهانیان نشان داد.
۳- حمله به دختر نوجوان پاکستان
ملاله یوسف ری دختر نوجوان پاکستانی که در برابر زن ستیزی طالبان ایستادگی کرد. جنایت کاران اسلام، با شقاوت و بی رحمی به این دختر نازنین یورش بردند و او را به سر حد مرگ رساندند. خوشبختانه انسان های نیکو کار جهان به یاری اش رسیدند، و پس از مدتها بستری بودن در بیمارستان، سرانجام سلامت خود را بازی یافت.
۴- خیزش و قیام امینه دختر تونسی
رسانه های جهان از لخت شدن دختری از تونس و حکم سنگسار رهبران مذهبی آن خبر می دهند. دیجیتال ژورنال Digital Journal در شماره ۲۴ مارس خود گزارش می دهد که آمنه ۱۹ ساله دختر جوان تونسی به عنوان اعتراض به قوانین ضد انسانی شریعت اسلامی و دفاع از حقوق پایمال شده زنان در کشورش، گویا در تاریخ ۱۹ مارس ۲۰۱۳ (۳۰ اسفند ۱۳۹۱)، سینه خود را برهنه نموده، بر روی آن به زبان عربی می نویسد: “تن من برای خودم و به خودم تعلق دارد و وسیله آبرو و افتخار فرد دیگری نیست”. امینه آنگاه فرتور نیمه برهنه خود را در وبلاگی که برای دفاع از حقوق زنان تونس نوشته بود به چاپ رسانده و آن را پخش می کند.
واکنش اسلام زدگان و رهبران دینی
پس از پخش تصویر نیمه لخت امینه، علمی عادل، یکی از فاشیست ترین رهبران مذهبی تونس حکم شلاق زدن و سنگسار او را می دهد. عادل، در حکم جنایت بار خود می گوید که چنانچه جلو این فساد گرفته نشود، مانند بیماری مسری و خطرناک میان زنان دیگر تونسی نیز اشاعه و رواج می یابد. به دنبال این حکم ضد انسانی رهبر مذهبی تونس، وبلاگ مبارزه زنان تونس او را پاک کرده، و خود وی ناپدید شده است. آنچنان که رسانه های گزارش می دهند، گویا خانواده و بستگان امینه به بهانه آن که او بیمار روانی است، او را به تیمارستانی تحویل داده اند.
واکنش جهانی در برابر این جریان چیست؟
پیامد جبهه گیری دین فروشان تونس و مردم مذهبی آن، به دفاع از این دختر شجاع و آزادی خواه، از چهار گوشه جهان گروههای گوناگون و شمار زیادی افراد عادی به پشتیبانی و حمایت وی ونکوهش قوانین ضد انسانی شریعت پرداختند. در این جا به چند نمونه اشاره می شود:
۱- در تویتر صفحه ای به نام Amina# به وجود آمده و هرلحظه شماری از خوانندگان در حمایت و پشتبانی وی، ثبت نام می کنند.
۲- ریچارد دوکینز Richard Dawkins نویسنده کتاب پر فروش The God Delusion در سال ۲۰۰۶، حمایت خود را از امینه اعلام نموده و جهانیان را به پشتیبانی هدف انسانی امینه دعوت نموده است.
۳- خانم مریم نمازی، طرفدار حقوق زنان، در وبلاگ خود بنام Free Thought Blogs، از همگان دعوت نموده که در کمپین جهانی ۴ آوریل ماه آینده برای دفاع از حقوق قانونی امینه شرکت و همکاری نمایند.
قوانین شریعت حاکم بر اندیشه و عمل
شریعت اسلام دام گسترده و وبال گردن بشر امروزی است که او را از هرگونه آزادی و خرداندیشی باز می دارد و در طلسم خرافات، خشونت، بی رحمی، و تبعیض خود اسیر می سازد. هراندازه یک جامعه اسلامی تر باشد، دام شریعت بیشتر و محکم تر به دست و پای مردم آن می پیچد و آنان را به سوی خرافات، نفهمی، رانده و آماده هرگونه جرم و جنایت می سازد. عربستان، پاکستان، افغانستان، اندونزی از جمله کشورهای اسلامی اند که بسیاری از مردم آن از خود اراده و اختیاری نداشته، و در برابر قوانین ارتجاعی و ضد انسانی شریعت مطیع و محکومند.
از آنچه گذشت
زنان، بزرگترین قربانیان و اسیران دام اسلامند. اسلام، یک زن را به عنوان فردی آزاد و مستقل، نمی شناسد. از دید اسلام و دکانداران این دین، زنان، وسیله ای برای راحتی و آسایش و در خدمت مردانند. برای خوش گذرانی، پخت و پز وکارهای خانه، و یا ماشین جوجه کشی، بازهم برای لذت بردن مردان. رفتار محمدابن عبدالله بنام به اصطلاح پیامبر اسلام، آخوندهای تازی، و تازی منش، از گذشته تا کنون، در این تفکر و برداشت فکری همه با هم یکسان بوده اند و چندان تفاوتی میان آنان نیست. حال، هنگامی که دختر بیباک و جان بر کفی مانند امینه در فضای سربسته و خرافاتی تونس به چنین قیامی علیه بی عدالتی و ظلم و ستم جامعه نسبت به زنان دست می زند، موجب افتخار هرفرد نیک اندیش، به ویژه بانوان گرانمایه هرجامعه است.
(۱) Femen
(۲) – ۴ April 2013: International Day to Defend Amina; she represents us