– اَصلِ ولایتِ فقیه بزرگترین مانع بر سَر راهِ انتخابات آزاد:
به راستی تا کنون با خود اندیشیده اید که در کشوری همچون ایران، که توسط یک فَرد خودکامه به نام سید علی خامنه ای یا هَمان “ولی فقیه” اداره می شود و تمامی قُوای مختلف مملکت و همه دارایی هایش در اختیار کامل وی قرار دارد، اصولن رییس جمهور چه نقشی می تواند داشته باشد؟
رییس جمهوری که جملگی برنامه هایش باید از فیلتر رَهبری عبور کند و خود نیز برای انجام هَر موضوع کوچک و بزرگی نیاز به مُهر تأیید رهبری دارد، رییس دولتی که اجازه ندارد تا بی اذن ولی فقیه لبانش را از هم گشاده و دهان به سخن باز کند، رییس جمهوری که کمترین اختیاری از خود نداشته و رسمن برده مقام ولایت فقیه است، چه سودی برای مردمانش دارد و آیا کمترین نیازی به حضور وی در جامعه دیده می شود؟
زمانی که کشوری به طور کامل در چنگال یک نَفر و یا یک گروه خاص اسیر شده و دیکتاتوری بر آن مملکت حاکم است، هیچگاه، هیچگونه انتخابات آزاد و عادلانه ای در آن رُخ نخواهد داد؛ حتی چنانچه خیال کنیم که بَر فرض محال یک انتخابات عادلانه و آزاد برگزار می گردد، به دلیل اینکه نمایندگان مردم بدون کمترین استثنایی، جملگی بردگان دیکتاتور خواهند بود (در صورت برده نبودن، برکنار خواهند گشت و اجازه ابراز وجود نخواهند داشت) باز هم اصل انتخابات زیر سوال رفته و با ایراد و اشکال مواجه شده است.
با توجه به آنچه گفته شد، تا زمانی که کشور ایران را شخص ولی فقیه با قدرت های نا محدودش اداره می کند و تمامی گردانندگان مملکت، از کاسه لیسان و درباریان و چاپلوسان وی می باشند، امکان ندارد که هیچگاه، انتخاباتی که حتی شرایطی نزدیک به یک انتخابات آزاد و عادلانه داشته باشد، در آن مرز و بوم شکل بگیرد.
بنابراین هرگونه شرکت نمودن در هرگونه انتخابات دولتی و کمک به نظام برای داغ کردن تنور انتخاباتش، عین خیانت به آرمان های آزادی خواهانه یکایک کسانی است که زندگی شان را وقف آزادی، دموکراسی و سکولاریسم در ایران نموده اند و همچنین همراهی با رژیم برای برگزاری یک نمایش انتخابات دیگر، دقیقن مشروعیت بخشیدن به نظام اسلامی و پذیرفتن آن به عنوان بهترین حکومت ممکن برای جامعه ایرانی است.
برای اینکه بیشتر با یک انتخابات آزاد و عادلانه آشنا شوید، نگارنده به طور خلاصه به این موضوع پرداخته و آن را برای تان به روشنی توضیح می دهد.
– قوانینِ رأی دادن و برگزاری یک انتخاباتِ آزاد و عادلانه:
۱- هَر شهروندِ بالغ اجازه دارد تا به دور از هر گونه تبعیضی، رأی بدهد و در انتخابات شرکت کند.
۲- هَر شهروند بالغ حق دارد تا به یک روند تأثیر گذار، بی طرف و به دور از تبعیض برای آگاهی از چگونگی آرای دریافت شده، دسترسی داشته باشد.
3- هَر شهروندی که به وی اجازه رأی دادن داده نشده حَق دارد تا در یک دادگاه عادلانه به بررسی چرایی این رخداد پرداخته و در صورت امکان اشتباهاتِ موجود را درست کند.
۴- شهروندان از حقوق مساوی برای دسترسی داشتن به یک ایستگاه رأی گیری برخوردار هستند تا از حق رأی دادن شان استفاده کنند.
۵- هر شهروندی حق دارد تا رأی خود را مساوی با رأی دیگران دانسته و مطمئن باشد رأی وی به اندازه دیگران ارزش و اهمیت دارد.
۶- هر شَهروند حق دارد تا به صورت محفیانه به شخص دلخواهش رأی بدهد و این اصل تحت هیچ شرایطی نباید مورد نظارت دولت قرار بگیرد.
– حقوق و مسئولیت های نامزدها، حزب ها و کمپین ها:
۱- هَر شهروندی حق دارد تا در دولت کشور خود نقشی داشته باشد و شهروندان باید از فرصت های مساوی برای نامزد شدن در انتخابات برخوردار باشند؛ شرایط یاد شده باید بر اساس خصوصیات و توانایی های کشور و قانون اساسی نگاشته شده باشند و نه بر اساس روابط بین المللی دولت وقت!
۲- هر شهروندی حق عضویت در حزب های سیاسی و یا حتی حق تأسیس یک سازمان سیاسی به همراه دیگران برای شرکت در انتخابات را دارد.
۳- هر شهروندی به تنهایی و یا به همراه دیگران (در حزب مشترک شان) حق دارد که:
– بیان دیدگاه های سیاسی بدون دخالت فرد یا گروه دیگری!
– جستجو، دریافت و پخش اطلاعات برای انجام یک انتخاب آگاهانه
– حرکت به صورت آزادانه داخل کشور برای ایجاد کمپین!
– ایجاد کمپین هایی با زیرساخت های مساوی همراه با دیگر گروه های سیاسی از جمله حزب سیاسی دولت وقت!
4- هر فرد یا گروه سیاسی از حقوق مساوی برای دسرستی داشتن به رسانه های عمومی به منظور پیشبرد اهداف سیاسی شان برخوردار است.
۵- نامزدها از حق داشتن امنیت با حفظ احترام به زندگی ها و اموال شان برخوردارند.
۶- هر فرد، سازمان یا گروهی که حفوف شان پایمال شده و یا تحت نظارت قرار گرفته اند حق دارند تا در یک دادگاه عادلانه به پرونده شان رسیدگی و مشکلات شان برطرف شود.
۷- نامزدها، گروه ها و احزاب سیاسی در قبال جامعه مسئولند، بنابراین هیچ کدام یک از نامبردگان اجازه ندارند که در خشونت شرکت داشته باشند.
۸- هر نامزد و یا گروه شرکت کننده وظیفه دارد تا به حقوق دیگر نامزدها و سازمان ها و همچنین آزادی شان احترام بگذارد.
۹- هر نامزد و یا گروه سیاسی شرکت کننده در انتخابات باید نتیجه یک انتخابات سالم و عادلانه را بپذیرد.
– بُن مایه: